Personerne bag Roadstud

Først og fremmest er vi 2 tidligere kollegaer, der med hver vores erfaring synes der manglede en seriøs dansk leverandør af solcelle baserede lysprodukter til montage på vej og cykelsti (på engelsk kaldet ”roadstud”).

Det unikke produkt

Vi var dog begge enige om at skulle der oprettes et firma til dette formål, måtte der først og fremmest findes et produkt, der kunne distancere sig fra den meget store mængde af produkter til samme formål.

Efter lang tids søgen, og gennemgang af et utal af hjemmesider og datablade på solcelleprodukter, fandt vi den samarbejdspartner, der meget overbevisende kunne levere netop det produkt, der er i stand til at skille sig ud fra mængden. Efter flere samtaler med leverandøren og modtagelse af div. produkter, var vi overbevist om potentialet og produktets åbenlyse kvalitet.

Dermed var Roadstud Aps en realitet fra d. 2/10-2018.

Hvem er så de 2 tidligere kollegaer, som nu kan kalde sig, ejer af Roadstud Aps?

Søren Pihl, Ejer

Søren Pihl

Ejer

Selvstændig driftleder siden 1994, ejer af mindre landbrug, hvor entreprenørforretningen Løkkebjerggård startede i 2010 som har speciale i alle former for montage af udstyr til brug på veje, cykelstier og pladser.

Mikael Funk Andersen, Ejer

Mikael Funk

Ejer

Uddannet elektriker i år 2000, har siden arbejdet i forskellige stillinger som byggeleder, produktionschef, salgschef og værkfører, hvor teknik og viden herom, altid har været i centrum.

"Derfor fandt jeg en perfekt synergi i, at arbejde sammen med Søren, for det, den ene ikke kan svare på, det kan den anden."
Mikael Funk Andersen, Ejer (mini)
Mikael Funk
Ejer