Historien om Roadstud ApS

Tilbage i 2018 startede tanken, om på sigt, at etablere en virksomhed der skulle være specialiseret i solcellebaseret LED lys.

Efter en del fodarbejde i form af kontakt til eventuelle kommende kunde, tegnede der sig hurtigt et billede at et stort ønske om at kunne bruge netop solcelle baserede produkter. Hvis ellers kvaliteten blev markant bedre, end de produkter der var kendt på markedet, på dette tidspunkt.

Det unikke produkt

Vi var dog enige om, at skulle der oprettes en ny virksomhed der udelukkende skulle arbejde med solcellebaserede produkter, måtte der først og fremmest findes et produkt der kunne distancere sig, ikke bare lidt, men meget fra andre lignende produkter.  

Efter nogen tids søgen, og gennemgang af et utal af hjemmesider og datablade på solcelleprodukter, fandt vi den samarbejdspartner, der meget overbevisende kunne levere netop det produkt, der er i stand til at skille sig ud fra mængden.

Efter flere samtaler med leverandøren og modtagelse af div. produkter, var vi overbevist om potentialet og produktets åbenlyse kvalitet.

Samtidig var det ikke uden betydning for os, at vores kommende leverandør og samarbejdspartner var fra Holland og at alle komponenter var produceret i Europa. Hvilket sikre lynhurtig levering, selv om leverandøren er ordre producerende, dertil kommer at alle produkter samles og testes i Holland af nogen der havde været i branchen, i over 10 år.

Derefter gik det pludselig stærkt og Roadstud ApS blev en realitet fra d. 2/10-2018.

Hvem er så de 2 tidligere kollegaer, der nu kan kalde sig, ejer af Roadstud Aps?

Søren Pihl

Ejer

Selvstændig driftleder siden 1994, ejer af mindre landbrug, hvor entreprenørforretningen Løkkebjerggård startede i 2010 som har speciale i alle former for montage af udstyr til brug på veje, cykelstier og pladser.

Mikael Funk

Ejer

Uddannet elektriker i år 2000, har siden arbejdet i forskellige stillinger som byggeleder, produktionschef, salgschef og værkfører, hvor teknik og viden herom, altid har været i centrum.

"Derfor fandt jeg en perfekt synergi i, at arbejde sammen med Søren, for det, den ene ikke kan svare på, det kan den anden."
Mikael Funk Andersen, Ejer (mini)
Mikael Funk
Ejer