FAQ

Ofte stillede spørgsmål.
Hvis du ikke finde svar på din spørgsmål her, så tag endelig kontakt til os.

Ja mange, så går du med tanker om at anvende LED-studs til en specifik opgave, så kontakt os og hør hvor i landet der ligger noget lignende.

Vi oplyser gerne adresser på monterede anlæg, så man selv kan køre ud og se det. Vi har også flere kunder der gerne udtaler sig om anlæg de har købt hos os. 

Ja som regel, vi har til dato ikke sagt nej til noget.Vi vil dog altid gerne vide præcist hvad vi skal montere i, skulle der være tvivl om hvorvidt det kan lade sig gøre, kommer vi altid og ser på opgaven først.

Ja, men om det giver mening, er en anden sag.

Langt de fleste af vores produkter kan skiftes ved brug af korrekt værktøj, så det vil enhver vedligeholdelsesafdeling kunne klare.

For at lave eftersyn selv, vil man oftest skulle bestille et antal ny studs til udskiftning, vil man kende antallet præcist, skal man først tjekke anlægget igennem og tælle op. (hvis der selvfølgelig er nogle defekte i det hele taget) Bestille nye studs og derefter ud at skifte.

Hvis man lader os udføre eftersyn gør vi det altid til en fast pris, og vi har altid reservedele med, dermed kan vi altid klare opgaven ved én gennemgang af anlægget.

Kontakt os og vi finder sammen den løsning i ønsker jer.  

Ja, vi har flere anlæg placeret i skovområder.

Man skal dog være opmærksom på om skoven hovedsageligt består af løvtræer eller store nåletræer.

Store nåletræer kan være en udfordring for at skaffe nok lys til opladning over vinteren, derfor gennemgår vi normalt altid en skovstrækning før vi siger ja til opgaven.

Gældende for alle studs der er monteret i veje og stier er, at elektronikdelen/lys delen kan demonteres. Det eneste der efterlades i belægningen, er ”huset” der enten kan fræses væk sammen med belægningen eller kan der blot lægges ny belægning henover.

Når den nye belægning er på plads, monteres elektronikdelen i nye hus og genmontres i belægningen.

Vi anbefaler altid 25 meter på lige strækninger og kortere i sving, og jo skarpere sving jo tættere skal studsne ligge, så det er tydeligt hvor meget svinget drejer.

Nej, batteriet er en integreret del af elektronikdelen, der i øvrigt er fyldt med klar gel der sikrer, at studsen er 100% vandtæt.  

Alle studs har en ”transport mode” funktion, hvilket betyder, at har de ikke registreret dagslys i 24 timer skifter de til ”transport mode” og slukker.

Så snart de ser dagslys igen, vil de tænde næste gang det bliver mørkt.

Transport mode virker både når studsne transporteres, ligger på lager eller under sne og blade, i alle tilfælde sikre det at batteriet ikke bruger unødvendigt strøm.

Ja, men hård frost er ikke helt sagen, ellers er koldt vejr ingen hindring, blot vejen eller stien er ryddet for sne.

Det eneste vejr der ikke kan monteres i er regnvejr.   

Det afhænger af modellen og hvor den skal monteres, så kontakt os og fortæl os hvad du ønsker, i langt de fleste tilfælde kan prisen gives med det samme, over telefonen eller på mail.